Εταιρικό προφίλ

45 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η EXALCO Α.Ε., μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες αλουμινίου στην Ελλάδα, ιδρύθηκε το 1973 με έδρα τη Λάρισα. Σημειώνοντας μια μακρά και επιτυχημένη πορεία στην ιστορία του ελληνικού αλουμινίου, η εταιρία έχει ταυτιστεί απόλυτα με τη βαθιά γνώση, την εξέλιξη και την ανάπτυξη, πάντα με απώτερο στόχο το ποιοτικό και άρτιο αποτέλεσμα. Η EXALCO αποτελεί ένα πλήρες και δυναμικό βιομηχανικό συγκρότημα παραγωγής προφίλ αλουμινίου, διαθέτοντας ανεξάντλητες δυνατότητες κάλυψης όλων των σύγχρονων κατασκευαστικών και αρχιτεκτονικών αναγκών. Σήμερα η EXALCO διαθέτει δύο θυγατρικές εταιρίες, την EXALCO Romania στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, και την EXALCO Bulgaria στη Σόφια της Βουλγαρίας, καθώς και ένα εκτεταμένο και εδραιωμένο δίκτυο πωλήσεων τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά.

Τα προϊόντα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ
 • Προφίλ αλουμινίου για γενικές οικοδομικές και βιομηχανικές χρήσεις
 • Συστήματα αλουμινίου για πόρτες, παράθυρα και προσόψεις κτιρίων, βιτρίνες, αίθρια και πολλές ακόμα αρχιτεκτονικές κατασκευές
 • Σύνθετα πάνελ Αλουμινίου (EXALCO-BOND), ιδανικά για τη δημιουργία των πιο σύγχρονων κατασκευών
 • Εξωτερικά Συστήματα Σκίασης – Πέγκολα
 • Πλήρες σύστημα για κάγκελα αλουμινίου για εσωτερική και εξωτερική χρήση
 • Σύστηματα αλουμινίου για βάσεις στήριξης και πλαισίων αλουμινίου φωτοβολταϊκών πάρκων (EXALCO Sunergy)
 • Εξαρτήματα και άλλα βοηθητικά προϊόντα
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ EXALCO ECONOMY

Γιατί να επιλέξω Exalco;

 • Η Exalco προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για όλες τις κατασκευές και για κάθε αρχιτεκτονική ιδέα, διαθέτοντας μία ευρεία γκάμα συστημάτων αλουμινίου κορυφαίων προδιαγραφών, για εσωτερικούς χώρους και προσόψεις κτιρίων.
 • Εφαρμόζει πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001:2008. Είναι πιστοποιημένη με ISO 14001:2004, για την Πολιτική Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και με τα πρότυπα του OHSAS 18001:2007, για την Υγιεινή και Ασφάλεια των εργαζομένων της.
 • Κατέχει πιστοποίηση CE στα προϊόντα της, τα οποία είναι επίσης πιστοποιημένα για την αεροπερατότητα, υδατοστεγανότητα, θερμοπερατότητα και την αντοχή στην ανεμοπίεση από διαπιστευμένα ινστιτούτα δοκιμών του εξωτερικού.
 • Κυριαρχεί στο χώρο του αλουμινίου με πωλήσεις παγκοσμίως. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το 75% της παραγωγής της εξάγεται στις χώρες τις υφηλίου.
 • Διαθέτει και υποστηρίζει τεχνικά ένα ευρύ και άρτια εκπαιδευμένο δίκτυο συνεργατών. Σήμερα, η Exalco, με ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων στην εγχώρια και τη διεθνή αγορά, κατέχει δίκαια την ηγετική θέση στο χώρο της ελληνικής βιομηχανίας αλουμινίου.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ EXALCO ECONOMY

Τα προϊόντα

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΗ

Κάθετη και οριζόντια ηλεκτροστατική βαφή σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων

Σύστημα βαφής V.I.V. Decoral για απομίμηση ξύλου

Υπηρεσίες ανοδίωσης με μονάδα για ανοδίωση ΙΝΟΧ

Η ποιότητα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΔΟΚΙΜΩΝ

H EXALCO είναι πιστοποιημένη με ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, CE και με πιστοποιητικά βαφής QUALICOAT και QUALANOD στα τμήματα βαφείου και ανοδίωσης αντίστοιχα. Επίσης διαθέτει πιστοποιημένα προϊόντα, πραγματοποιώντας τις δοκιμές των συστημάτων της σε αναγνωρισμένα, διαπιστευμένα και κοινοποιημένα Ινστιτούτα Δοκιμών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (IFT Rosenheim, Istituto Giordano κ.α).

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας, θα χαρούμε να σας ακούσουμε

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ